Lejekontrakt

En korrekt udfyldt lejekontrakt skal sikre dig imod fremtidige tviste, indsigelser og klagenævnssager med din lejer. Processen er enkel og du får 100% personlig rådgivning indtil din kontrakt er klar til at sende.

Få et gratis juridisk tjek

Medlemspris: 

795

 kr.

Hvorfor vi anbefaler at opsøge juridisk rådgivning ved leje af bolig?

Vi oplever ofte at lejere har spørgsmål og bekymringer omkring deres rettigheder og ikke mindst forpligtelser i forhold til deres udlejer.

Som lejer af en bolig kan der være forskellige faldgrupper hvor du måske ikke er bekendt med de økonomiske konsekvenser der kan være eller dine rettigheder. Her kan der være tale om alt fra tvister med ens udlejer omkring husleje, depositum, fraflytning eller manglede vedligeholdelse.

Disse emner høre under lejeloven og kan være et komplekst område, og derfor kan det være en fordel at opsøge juridisk rådgivning.

Er der noget du skal være opmærksom på ved leje af bolig?

Da udbud og efterspørgsel desværre ikke hænger helt sammen oplever flere at blive snydt når de skal leje en bolig på det private marked. Her er det især i storbyerne hvor der er mange studerende som er i tidspres på at finde en lejebolig.

Vi har prøvet at liste nogle af de ting op man skal være opmærksom på ved leje af en bolig.

  • For attraktiv husleje: Undersøg om huslejen er i niveau med andre boliger i samme område, eller om den er kunstig lav
  • Hvordan udlejeres opførsel er: Foregår kommunikationen kun via nettet, og udlejer måske ikke vil mødes med dig i virkeligheden, prøver udlejer at få dig til at indbetale pengene hurtigt.
  • Depositummets størrelse: Udlejeren må ikke kræve mere depositum svarende til 3 måneders husleje.
  • Læs din lejekontrakten grundigt igennem
  • Vil have dig til at indbetale depositum før en kontrakt ligger underskrevet

Hvad kan Jura danmark hjælpe med?

Når du lejer en bolig skal du have en lejekontrakt som laves mellem lejer og udlejer.

Vores rådgivere kan hjælpe med at gennemgå din lejekontrakt eller udforme en hvis der er behov for dette. – Derved sikre du at der ikke er fejl og mangler før du underskriver en kontrakt og at du er bekendt med dine rettigheder.

Du kan måske opleve der kommer uforklarlige huslejestigninger eller ekstraordinær larm fra dine naboer. Uanset hvilken situation du vil komme ud for af tvister, vil vi stå klar til at rådgive dig.

Tvister med udlejer

Hvis din udlejer og dig har prøvet at løse en tvist uden held, vil I have mulighed for at bringe sagen til huslejenævnet. Her har både lejer og udlejer mulighed for at indbringe en sag som vil træffe en afgørelse.

Dog er dette kun gældende inden for privat bolig udlejning. Har du en almen bolig skal du bringe sagen for beboerklagenævnet.

Lad Jura danmark hjælpe dig med leje af bolig

Står du og har behov for vejledning omkring dine lejeforhold og måske er i tvivl omkring hvilke regler der er gældende så kan Jura danmark hjælpe dig hele vejen.

Som medlem har du ubegrænset rådgivning, og skal du have os til at gennemgå dokumenter har vi en fast pris så du ikke bliver overasket over hvad det koster at få udarbejdet eller gennemgang af dokumenter.

Få løbende gode tips og tricks

Tak! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
E-mail
kontakt@juradanmark.dk
Adresse
Christians Brygge 28, 1
1559 København V
CVR
43494317
Denne side bruger cookies
Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til Funktionelle-, Statistiske-og Marketingsformål. Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at vælge "præferencer".