ER DU VORES NYE PARTNER?​

Bliv en del af Jura danmark

Vi søger energiske og selvstændige profiler, der har opbygget betydelig erfaring inden for et eller flere retsområder, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.

Som partner vil du efter oplæring få din egen virksomhed med dit eget CVR-nummer.

Du vil som ejer have indgået en partneraftale med Jura danmark, hvilket også medfører stor selvstændighed.

Det giver dig frihed, da du selv bestemmer, hvornår du vil holde fri, og der er selvfølgelig intet loft for, hvor meget du kan tjene.

JEG VIL GERNE HØRE MERE
DU ER ALDRIG ALENE

Vi er ÉT samlet hold.

Som partner hos Jura danmark er du aldrig efterladt på egen hånd.

Vi står sammen med dig gennem hele processen, idet vi arbejder som et hold for at forbedre hinanden.

Fra vores HQ som vi kalder "baglandet" hjælper vi med alt, hvad du behøver for at drive din lokale forretning.

Vi opererer ikke fra et hovedkontor; i stedet betragter vi os som dit bagland, idet vi støtter dig gennem hele din rejse.

Ydermere bliver du en del af et fantastisk fællesskab blandt alle vores partnere..

bliv PARTNER

Værdidrevet virksomhed

1

Har du det, der skal til?

Du er (eller kan blive) en stærk iværksætter, der ønsker at skabe kunder for livet. Desuden skal du have lyst til – og helst erfaring med – at sælge, styre og inspirere. Det er vigtigt, at du har en stærk personlighed, så du både er god til at omgås mennesker og til at drive en forretning. Du skal være uddannet: Cand.jur. eller cand.merc.jur.

2

Ingen regler og kontrol

Ofte bruger man regler i en virksomhed som ramme for, hvordan man skal udføre sit arbejde og omgås hinanden. Jura danmark er en værdidrevet virksomhed, der bruger vores værdier som en rettesnor for, hvordan vi dagligt agerer. Det betyder, at man kan træffe sine egne, selvstændige beslutninger ud fra, om de er i overensstemmelse med værdierne – og dermed hele tiden bevæge os i den rigtige retning.

3

Gør en forskel

En partner kendetegnes ved en stærk passion og et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker, netop hvor de har brug for hjælp i livet. Du er dygtig til at lade dine medmennesker føle sig hørt, og at du er der for at hjælpe dem.

Et bagland der står klar til at hjælpe dig

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang er ansættelsesprocessen?

Ansøgningsprocessen er forskellig fra sag til sag, da vi går meget op i at sikre det rigtige match for både dig og os. Det kan tage en til to måneder at færdiggøre aftalen.

Skal jeg invistere nogen penge?

Ja, som partner er der en engangsinvestering på kr. 75.000,- som indtrædelsesgebyr. Vi tror på, at hvis man selv har investeret penge, tager man hele processen mere seriøst.

Hvad kan jeg tjene?

Det handler selvfølgelig om din egen indsats. En af tingene ved at være selvstændig er, at man selv kan påvirke, hvor stor indtjening man ønsker. Vi forventer, at en partner vil have årlig indtjening på mellem kr. 850.000 -1.220.000,-

Et bagland der giver dig sikkerhed

6 ting de fleste "frygter" ved at gå selvstændig

Økonomisk usikkerhed

Vi sikrer dig en minimumsløn på mellem 25.000-35.000 kr. pr. måned i hele din opstartsperiode, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du kan betale dine faste regninger. Jura danmark er en økonomisk stærk virksomhed, som altid er klar til at hjælpe vores partner, hvis de står overfor økonomiske udfordringer.

Administrative byrder

Vi håndterer al din markedsføring, bogføring, lønkørsel, skat, moms, regnskab, it systemer og kontakt med relevante myndigheder så du kan koncentrere dig om din forretning og kunder.

Manglende erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring med at drive virksomheder, og vi hjælper dig med alt hele vejen. Vi ved hvad der kan gå galt, og hvor man skal sætte ind.

Stå alene med det hele

Vi udgør et samlet team og prioriterer, at alle føler sig som en del af vores fællesskab og får den nødvendige sparring. Dette gælder både fra baglandet og fra de andre partnere, så du vil aldrig føle dig alene.

Manglende kunder

Vi er specialister i markedsføring og kan garantere dig alle de kunder, du behøver for at opnå succes.

Manglende arbejds-livsbalance

Vi hjælper dig med effektiv tidsstyring, organisering af arbejdsprocesser og delegation af opgaver, så du kan opnå en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

TAG DET NÆSTE SKRIDT

Vil du gerne høre mere?

Så udfyld formularen, og vi vil ringe dig op for at tage en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at sende en mail direkte til Danni på dj@juradanmark.dk

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Denne side bruger cookies
Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til Funktionelle-, Statistiske-og Marketingsformål. Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at vælge "præferencer".