Lær os at kende

Om os

Hos Jura danmark er alle uddannede jurister, der alle fungerer som selvstændige partnere under Jura danmark. Dette sikrer, at hver jurist er ansvarlig for en sag fra start til slut, og at du som klient får en direkte kontaktperson hver gang, du har brug for rådgivning.

Det betyder også, at du altid er sikret kvalificeret rådgivning, og at dine dokumenter ikke udarbejdes af u-uddannede rådgivere eller studerende.

Jura danmark blev grundlagt med en vision om at levere juridisk rådgivning på en mere personlig og overskuelig måde, fjern fra de traditionelle timepriser, der ofte medfører uforudsete omkostninger. I en branche, der længe har manglet gennemsigtighed, hvor man sjældent ved, hvad man faktisk betaler for, og hvor serviceniveauet har været faldende, mente vi, at det var tid til at tænke nyt og ud af boksen.

Ved at samle en bred vifte af kompetencer blandt vores jurister er vi i stand til at tilbyde rådgivning inden for flere forskellige områder. Vi sørger for løbende efteruddannelse af alle vores jurister og rådgivere og stiller vores systemer til rådighed, samtidig med at vi tilbyder kundeservice af høj kvalitet.

Bliv medlem

Værdidrevet virksomhed

Jura danmark er en værdidrevet virksomhed, der bruger vores værdier som rettesnor for vores daglige handlinger.

Vi tror på vigtigheden af at kommunikere i øjenhøjde, når vi drøfter vigtige emner.

Vores rådgivning er baseret på dine ønsker og behov, og vi sørger for at forklare mulighederne for dig på en let og forståelig måde.

Vi stræber efter, at du har den samme rådgiver gennem hele forløbet - fra den indledende rådgivning til udarbejdelse og godkendelse af dokumenter.

Dette skyldes vores ønske om, at du ikke bare skal føle dig som et nummer i rækken.
Kundeservice åbningstidMandag - fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag - søndag: Lukket
AdresseChristians Brygge 28, 11559 København V
*Der tilbydes ingen service eller support på vores kontor.

Få løbende gode tips og tricks

Tak! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
E-mail
kontakt@juradanmark.dk
Adresse
Christians Brygge 28, 1
1559 København V
Denne side bruger cookies
Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til Funktionelle-, Statistiske-og Marketingsformål. Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at vælge "præferencer".