Salg af brugt bil

Skal du i gang med at købe eller sælge et køretøj? Så er det vigtigt at du får udarbejdet en slutseddel.

Få et gratis juridisk tjek

Medlemspris: 

0

 kr.

Hvad er en slutseddel?

En slutseddel til en bil er en skriftlig aftale mellem to parter er en hvoraf den ene part er forpligtet til at yde en service eller levere en vare til den anden part.

Hvis du skal sælge et køretøj

Står du og skal sælge et køretøj så har du som sælger pligt til at oplyse den nye køber om fejl og mangler. Hvis dit køretøj har store fejl og mangler bør dette indgå på slutsedlen. Det er også vigtigt at der bliver lavet en klar aftale for omregisteringen samt overdragelse af købssummen.

Hvad skal der stå på en slutseddel før den er gyldig??

En slutseddel skal indeholde mange ting vedrørende f.eks. en bil.

Der skal være påført informationer som fx. bilens motor, stand, alder, skader og eventuelle forsikringer m.m. Aftalen skal også indeholde kontaktoplysninger på begge parter.

En slutseddel skal altid underskrives af begge parter for at være gyldig. Det kan være online eller skriftlig – Vi kan kun anbefale der er helt styr på alle detaljer så man som køber eller sælger ikke står og føler sig snydt.

Få løbende gode tips og tricks

Tak! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
E-mail
kontakt@juradanmark.dk
Adresse
Christians Brygge 28, 1
1559 København V
CVR
43494317
Denne side bruger cookies
Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til Funktionelle-, Statistiske-og Marketingsformål. Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at vælge "præferencer".