Samværsaftale

Hos Jura danmark kan vi hjælpe jer, som forældre, med at udarbejde en samværsaftale, såfremt I er forholdsvis enige om samværsmodellen. Er I uenige om samværet, vil vi henvise jer til Familieretshuset.

Få et gratis juridisk tjek

Medlemspris: 

495

 kr.

Enighed om samvær:

Det kan jo lyde mærkeligt, at man skulle have behov for at udarbejde en samværsaftale, når man nu er enige om samværet, men vi har desværre erfaring med, at selv den mindste tvist kan danne grobund for en større konflikt, med jeres børn som gidsler. Hvem sørger for tøj til samvær, hvem holder ferie med børnene i de mindre ferier, hvordan skal jul og nytår fordeles og hvad med sommerferien?

Derfor anbefaler vi, at i opsøger den fornødne rådgivning på området, for at få lavet en fyldestgørende og god samværsaftale, som er til gavn for alle parter.

Vi hjælper jer med at få nedskrevet en aftale om samvær, både i forhold til hverdag og ferie, således at der ikke skabes uenighed om hvad det nu var der var blevet aftalt. Samtidig indskrives en tvangsfuldbyrdelsesklausul, så aftalen kan anvendes som grundlag for fuldbyrdelse i Familieretten i henhold til Retsplejelovens § 478, såfremt bopælsforælder tilbageholder barnet/børnene til samvær eller samværsforælder ikke udleverer barnet/børnene til bopælsforælderen efter endt samvær.

Barnet i centrum:

Vi i Jura danmark har erfaring med samarbejdsaftaler i forbindelse med samvær og fastholder, at det er barnet/børnene der er centrum for den aftale der udarbejdes. Det kan af og til være svært, at skelne mellem egne ønsker og børnenes behov og derfor kan vi hjælpe med en fyldestgørende rådgivning i forbindelse med oprettelsen af en samværsaftale.

Få løbende gode tips og tricks

Tak! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
E-mail
kontakt@juradanmark.dk
Adresse
Christians Brygge 28, 1
1559 København V
CVR
43494317
Denne side bruger cookies
Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til Funktionelle-, Statistiske-og Marketingsformål. Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at vælge "præferencer".